KAARTVERKOOP : Klik hier om tickets te kopen

"Dames en heren, uw aandacht alstublieft. Ik heb een belangrijke mededeling. Ik wil me graag verontschuldigen voor de dingen die hier vanavond gaande zijn. Het zijn geen leuke dingen, en ze zijn niet goed. En ik wil even onderstrepen, ja gigagegarandeerd, dat we niet willen dat de kinderen hier in deze zaal, die hiernaar kijken, naar huis gaan en dan die dingen zelf gaan uitproberen."

Hoe leuk is het als je heel goed kunt rekenen of alle moeilijke boeken kunt lezen? De kleine held in dit verhaal kan dat. Zij is superslim en zou zo een paar klassen kunnen overslaan. Ware het niet dat haar ouders en de directrice van de school dat totaal niet zien. Maar de dappere dame vecht terug, samen met haar vrienden en vriendinnen. Dit verhaal gaat over vriendschap, doorzettingsvermogen, dappere helden en een vleugje magie. Wil je weten hoe je een krijtje door de lucht kunt laten zweven? Let dan goed op!

DATA EN TIJDEN
Zaterdag 8 juni 2019 - 19.00 uur
Zondag 9 juni 2019 - 13.30 uur en 19.00
Duur voorstelling: 180 minuten.
Er zit een pauze in de voorstelling.

 

THEATER
'Maden, Mormels & Monsters' van Stichting MusicaLOS vindt plaats in het Zimihc Theater 'Het Vorstelijk Complex' aan de Prinses Christinalaan 1 te Utrecht Zuilen. 

RESTAURANT
In het pand zit The Color Kitchen waar u heerlijk kunt dineren, kunt lunchen of een drankje kunt doen in de zon.

BEREIKBAARHEID
In de wijk kunt u gratis parkeren. Zorg dat u op tijd bent om een parkeerplek te bemachtigen. Vanaf Utrecht Centraal is het met de (ov-)fiets een kwartier fietsen naar Het Vorstelijk Complex. Met het openbaar vervoer is het theater ook gemakkelijk te bereiken met de trein (station Zuilen) en de bus (3, 4 of 5).

PRIJS
De kaarten zijn € 16,00 per stuk. 

KAARTVERKOOP : Klik hier om tickets te kopen.